Lifestyle

Despartire? Iata cum sa faci fata

Heeei, loves! Uitandu-ma in jur si vazand atatia oameni tristi, atat singuri cat si intr-o relatie, m-am gandit ca ar fi super sa va dau cateva ponturi despre trecerea mai usoara peste o despartire. Sper ca va vor fi de folos.

1. Accepta-ti conditia. Fie ca e vina lui, a ta, a anturajului nociv sau alti factori, ideea este ca s-a terminat. Inainte de a dramatiza situatia la infinit si de a-ti baga in cap ca altul ca el nu mai exista, aminteste-ti ca dupa orice potop mai rasare si soarele.

2. Fara prea multa umilinta. Chiar daca in secunda doi ti-ar veni sa ii dai cateva mesaje kilometrice si eventual niste pumni in gura, eu zic mai bine sa te calmezi. Ce poti rezolva cu aceste iesiri inafara de a-l scarbi pe el si de a pune si mai multe paie pe foc?

3. Nu forta lucrurile. Eu una chiar cred in karma, destin si alte nebuneli asa ca daca voi doi chiar sunteti facuti unul pentru celalalt, totul va veni de la sine, fara a trebui sa impingi tu lucrurile de la spate.

4. E chiar atat de rau sa fii singura? Cu siguranta sunt cativa prieteni cu care ai pierdut legatura, niste sandale pe care inca nu ai avut timp sa ti le cumperi sau un film pe care vrei sa il vezi demult. Fara sa iti dai seama, ai neglijat cateva aspecte din viata ta pe care ar fi bine sa le aduci din nou in prim-plan!!!

5. Bucura-te de singuratate! In ultimul timp, oamenii tind sa asocieze singuratatea cu un sentiment urat, dandu-i o conotatie negativa. Prea putini stiu ca a fi singur nu inseamna ca esti trist, interiorizat s.a.m.d, asa ca profita de asta! Poti face tot ce doresti cu cine doresti oricand doresti.

6. Viata e frumoasa! Poate pare un cliseu in acest moment, dar eu am inceput sa repet aceasta expresie mereu pana chiar am inceput sa cred in ea. Chiar daca acum situatia ta nu este prea roz, aminteste-ti cum se incheie celebrul roman “Pe aripile vantului” de Margaret Mitchell cu propozitia: “E si maine o zi”. O noua zi in care sa fii fericita si sa te bucuri de viata!

In incheiere, m-am gandit la o poza motivationala 😂
Kisses, Miruna R ❤️
20140710-141511-51311872.jpg

One thought on “Despartire? Iata cum sa faci fata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s