Lifestyle

In Vizita La Parintii Lui

Cred ca orice fata a trecut sau ar trebui sa treaca prin emotiile dinaintea primei intalniri cu mama lui. Inainte sa ii convingi ca tu esti the one pentru el si eventual sa devii o posibila candidata la maritis, ai grija la urmatoarele aspecte:

1.Un buchet de flori face minuni. Vechea poveste ca prima impresie conteaza este deja mult prea cunoscuta pentru a o trece cu vederea. Pe langa faptul ca este un gest extrem de politicos, te prezinta si pe tine ca fiind o fata educata => ai o bila alba.

2. Fii naturala. Nu stiu ce parinti ar fi prea incantati sa te vada in rochie mulata si tocuri de 15cm. Mai bine renunti la aceste idei, iar in ceea ce priveste machiajul, opteaza pentru ceva natural. Sigur vei avea mai mult de castigat!

3. Nu te supraestima. E posibil sa ai tendinta sa minti putin in legatura cu activitatile tale sau cu diferite realizari, dar nu cred ca ai mai putea sa dai ochii cu ei dupa ce vor afla ca ai mintit. Asa ca mai bine, fii onesta!

4. Da-i o mana de ajutor mamei lui. Probabil ca acasa nu esti mare amatoare de curatentie si nici nu ai mare placere in a pune masa, dar crede-ma ca mama lui ar aprecia destul de mult chiar si intentia. Arata-i ca esti bine crescuta si lasa fitele!

5. Comunica. Chiar daca tatal lui este pasionat de politica sau fotbal, iar tu nici macar nu stii despre ce e vorba, macar fii deschisa la noi informatii. Cu siguranta va fii fericit sa iti povesteasca si iti va aprecia interesul.

Mult succes!
Kisses, Miruna R ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s