Lifestyle

Bunele Maniere in Restaurant

Desi in secolul XXI fetele ajung cam rar prin restaurante, sigur va veni si o asemenea ocazie, motiv pentru care ar fi bine sa stii ce si cum. Fie ca va fi vorba despre un date sau o simpla cina in oras, comportamentul tau va trebui sa fie ireprosabil.
Let’s take a look!

1. Barbatul intra primul. Lasa comportamentul de pub acasa si aminteste-ti ca intr-un asemenea loc se schimba regulile. In cazul in care ti-a fost deschisa usa sa intrii tu prima, iti vei face o impresie din start!

2. Spatele drept, darling! Nu ai idee cat de mult conteaza o postura impecabila. Pe langa faptul ca dai impresia de multa incredere in sine, reusesti sa mergi la sigur. PONT! In cazul in care nu esti obisnuita sa stai astfel si pentru a evita durerile de spate inevitabile, du fundul cat mai aproape de spatar si tine picioarele sub scaun. Done!

3. Fara telefon! Stiu ca nu este chiar usor sa nu te uiti non-stop la telefon, dar este o lipsa de respect fata de persoana din fata ta. Momentele in care verifici mesajele sau ceasul sunt foarte penibile asa ca lasa-l in geanta!

4. Atentie la comanda! Eu inteleg ca poate vrei sa pari interesanta si sa comanzi ceva extravagant, dar este posibil sa ai surprize daca nu ai mai mancat niciodata. Vino macar o data inainte de intalnire la restaurant si consulta meniul.

5. Coatele nu stau pe masa! Intr-un pub poti sta cum ai chef cu mainile, dar intr-un restaurant este o regula de bun simt sa nu te intinzi pe masa. Ai grija!

6. Arta de a manca! Am vazut destul de multi oameni care chiar nu stiu cum sta treaba cu tacamurile, cum se pun sau cum se folosesc. Hai sa iti dau o mana de ajutor! 20140718-094041-34841228.jpg

Mult succes!
Kisses, Miruna R ❤️

2 thoughts on “Bunele Maniere in Restaurant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s