Looks

Alba Ca Zapada Updated

IMG_3235.JPG
Facand in ultimul timp destule vizite prin Bucuresti, mi-am alocat cateva minute si pentru noul post. L-as descrie ca un oras aglomerat, extrapopulat, care parca sta sa “explodeze” si care in cateva luni va fi “acasa”. Credeti sau nu, mai sunt si zone linistite, cum ar fi cea in care am poposit, Bvd. Marasti, plin de case vechi cu arhitecturi spectaculoase.
Toamna anului 2014 este atat de ingaduitoare in ceea ce priveste moda, incat nu ai cum sa te plictisesti. Blanitele, de exemplu, sunt foarte feminine si chic iar tu le poti gasi in magazine ca Zara sau poti comanda de pe Stilago.
Cum in acest anotimp este foarte usor sa cazi in capcana culorilor inchise, adauga un strop de culoare fiecarei tinute, fie ca este vorba de ciorapi, camasa sau un accesoriu.
Dupa cum presupun ca v-ati dat seama, nu am recurs deloc la machiaj, in acest fel dorind sa va conving si pe voi sa mai aveti zile de no make up! 👍
Ca de obicei, sunt curioasa sa aud parerile voastre.
Kisses, Miruna R ❤️IMG_3239.JPG

IMG_3236.JPG

IMG_3241.JPG

IMG_3240.JPG

IMG_3242.JPG

IMG_3243.JPG

IMG_3238.JPG

Am purtat:
Camasa Ralph Lauren/ Rochie Zara/ Vesta Polyvore/ Ciorapi Marks and Spencer/ Cizme Corvani/ Geanta VAGG/ Ceas Auriol

26 thoughts on “Alba Ca Zapada Updated

  1. Saluit, Miruna!
    Am primit formularul tau de inscriere in competitia Spring SuperBlog 2015, dar nu gasim unde ti-ai anuntat pe blog participarea – conditie obligatorie pentru validarea inscrierii. Ne ajuti cu linkul articolului tau de inscriere, te rugam?
    Multumim si iti dorim primavara frumoasa, inspiratie si succes! 🙂

    Like

Leave a comment